• Prao och praktikanter

  Vi tycker det är jätteroligt att Fyrishov är en populär plats att vilja praktisera på och vill man lägga sin praktik hos oss finns det några olika vägar att gå.

  – I samarbete med Uppsala kommun erbjuder vi varje sommar ett stort antal platser för feriearbetare samt aktivitetsledare via Uppsala kommuns fritidsgårdar.

  – Utöver detta samarbetar vi med arbetsförmedlingen samt andra privata aktörer och kan ibland erbjuda praktikplatser eller arbetsträningsplatser. Håll koll på vår hemsida samt www.ams.se för aktuella praktikplatser.

  Åldergräns

  Prao för ungdomar under 18 år erbjuds ej då många av våra verksamheter ställer krav på 18 års gräns i förhållande till kassahantering, handhavande av utrustning eller allmän säkerhet.

  Yrkesinriktade utbildningar

  För elever inom yrkesinriktade gymnasieutbildningar med inriktning främst mot reception, restaurang eller bad försöker vi löpande skapa platser för minst en elev per praktikperiod. Detta sker i samarbete med ansvariga skolor, prata med din syokonsulent.

  För oss är det viktigt att vi möjliggör för ungdomar att komma ut på arbetsmarknaden och många av de personer som praktiserat hos oss får sedan erbjudande om extra jobb under ferieperioder alternativt annan anställning.

  Har du några övriga frågor om jobb eller praktikplats? Maila oss på info@fyrishov.se men observera att vi inte tar emot praktikansökningar på detta sätt.