• Lediga tjänster

  Badvärd (2 st)

  Som badvärd på Fyrishov träffar du många besökare, har ett vänligt kundbemötande och gillar att ge bra service i vårt ständiga flöde av aktiviteter. Arbetsuppgifterna är inriktade på service, simundervisning, badbevakning och lokalvård. Det är önskvärt om du har erfarenhet inom området bad, simskola, vård och hälsa, service och lokalvård. Badmästarutbildning eller motsvarande är meriterande. För att bli aktuell för tjänsten ska simtest göras med godkänt resultat.

  >> Läs mer och ansök senast 22 december

  Arbetsledare i restaurangen

  Som arbetsledare leder du det dagliga arbetet på din avdelning Mat & Dryck med utgångspunkt i avdelningens mål och uppdrag.  Du arbetar merparten av din tid i den operativa verksamheten och handleder och coachar där övriga medarbetare i din grupp. Du ska ha minst två års erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller konferens. Utbildning inom relevant område och tidigare ledaruppdrag ses som meriterande. Personliga egenskaper, mognad och rätt attityd är avgörande för tjänsten.

  >> Läs mer och ansök senast 13 december

  Stugvärd/Bovärd Stugby och Camping

  Som bovärd på en av landets ledande besöksarenor har du ett ett huvudansvar för utemiljöns skötsel samt städning av servicehus och stugor. Du avsynar och städar stugor samt servicehus, sköter utemiljö och åtgärdar vid behov alternativt tillkallar vaktmästare. I samarbete med receptionen ser du till att husvagnar står på rätt plats och fungerar som kontaktperson när våra campinggäster behöver hjälp. Tjänsten är ett vikariat på 70% visstidsanställning som startar snarast och varar t.o.m. 2018-01-31 med möjlighet till förlängning samt att jobba extra vid behov.

  >> Läs mer och ansök senast 18 december

  För dig som vill jobba extra:

  Extrapersonal badvärd

  Som badvärd på Fyrishov träffar du många besökare, har ett vänligt kundbemötande och gillar att ge bra service i vårt ständiga flöde av aktiviteter. Det är önskvärt om du har erfarenhet inom området bad, simskola, vård och hälsa, service och lokalvård. Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger.

  >> Läs mer och ansök

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV.