BYGGBLOGGEN

 • Renovering i Äventyrsbadet

  Under våren påbörjar vi renoveringen av Äventyrsbadet. Arbetet påbörjas den 18 april och är klart den 31 augusti. Simhallen, undervisningsbassängen och träningsbassängen har öppet som vanligt. Utomhuspoolerna är öppna redan från den 1 maj.

  Äventyrsbadet kommer att vara stäng under hela renoveringsperioden. Även Relaxavdelningen påverkas av renoveringsarbetet och är stängt 18 april till 31 augusti.

  Vad är det som ska renoveras?

  Vi kommer att se över och renovera alla ytskick i Äventyrsbadet – förbättra, reparera och fräscha upp. De två stora vattenrutschbanorna kommer att bytas ut och omklädningsrum och duschrum renoveras. Dessutom kommer vi att byta ut all teknik som krävs för behandling av luft, värme och vatten i Äventyrsbadet.

  Vanliga frågor

  Vad händer med årskorten på Relaxavdelningen?

  Vi hoppas förstås att du fortsätter att simma och bada hos även om Äventyrsbadet stänger under några månader. Vill du göra uppehåll och frysa ditt kort går det också bra. Du avgör. Under renoveringsperioden kan du som har årskort på relaxen välja mellan tre olika alternativ:

  1. Fortsätta simma och bada med ombyte i simhallen. Då får du 3 månaders förlängning  – både på relax och bad som kompensation. Det är vårt förmånligaste alternativ.
  2. Frys ditt årskort under renoveringsperioden utan kostnad. Börja bada och simma igen när renoveringen är klar.
  3. Få pengar tillbaka som motsvarar värdet för Relaxtillägget för den stängda perioden.

  När är det dags för förlängning eller frysning av kort?

  Blankett för förlängning/frysning/återbetalning finns att hämta i receptionen från 1 mars.