• Priser Bad

   

  Barn 0-3 år

  Fri entré

  Barn 4-15 år

  Enkelbiljett 80 kr
  Vardagar före kl. 14* Ej skollov. Läs mer. 60 kr
  10-kort** 720 kr
  Periodkort 30 dagar***  325 kr
  Årskort*** 2095 kr

  Vuxen 16 år+

  Enkelbiljett 100 kr
  Vardagar före kl. 14* Ej skollov. Läs mer. 80 kr
  10-kort** 900 kr
  Periodkort 30 dagar***  395 kr
  Årskort*** 2850 kr
  Årskort Morgon**** 1895 kr
  Kombikort Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis Läs mer.  Från 3000 kr

  Familjepriser

  Microgrupp 1 vuxen, 2 barn 235 kr
  Minigrupp 2 vuxna, 2 barn  335 kr

  Paket med mat

  Bad & Mat, barn/vuxna Helger och skollov. Läs mer. 129/179 kr
  Bad & TexMex, 4 personer Fredagar. Läs mer. 525 kr

  Övrigt

  Hyra badkläder 50 kr + dep. 50 kr
  Handduk 89 kr
  Schampo/balsam/lotion 10 kr
  Vattenflaska 20 kr
  Hänglås 40 kr

  I priset ingår alla bassänger (sommarbad juni – augusti). Entré betalas i kassan och du badar så länge du vill under våra öppettider. Ingen förbokning behövs. Glöm inte att ta med dig hänglås eller köp i kassan.

  *        Gäller ej skollov
  **      Gäller 1 år från inköpsdatum
  ***    Gäller på Fyrishov och Gottsundabadet
  ****  Entré alla dagar före kl 09:00

  Priser inklusive moms. Med reservation för prisändringar.
  Entrébiljetterna gäller heldag och är giltiga samma dag du köper dem. 10-kort och alla årskort är giltiga ett år från inköpsdatum.

  Bra att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts. Även icke badande betalar entréavgift. Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister.

  Presentkort

  Ge bort ett skönt bad i relaxen till någon du tycker om eller ge hela familjen ett presentkort på äventyrsbadet. Presentkorten gäller både i Fyrishovs kassa och i kassan på Gottsundabadet. Du avgör själv värdet på presentkortet och vi tipsar gärna om du vill ha vår hjälp med förslag. Presentkorten kan du köpa i receptionen på Fyrishov och Gottsundabadet.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer.