• Inför besöket

    Fyrishov är Sveriges mest besökta arena. Vi har öppet alla dagar året om och vår verksamhet består av bad, idrott och event. Besöksanledningarna är därför väldigt olika beroende på vem du är för stunden. Många besökare kommer tillbaka till oss ”i ny kostym” flera gånger i veckan.

    På dessa sidor har vi samlat matnyttig information inför ditt besök och försöker besvara de vanligaste frågorna. Hur hittar vi hit? (karta) Kan jag stanna över natten? (ja!) Har ni olika matställen? (massor!) Kan min klass åka hit på skolresa? (Självklart!)

    Många gäster hos oss på Fyrishov är familjer med små och stora barn. Fyrishov är också hemmaplan för många ungdomar som har sina träningslokaler hos oss. Vår strävan är att Fyrishov ska vara en så rökfri arena som möjligt. För våra rökande gäster som besöker sommarbadet finns en rökzon på gräsmattan i närheten av sommarbadets utomhusentré.

    Äventyrsbadet är stängt för renovering 18 april till 31 augusti 2017. Även Relaxbadet är stängt på grund av arbeten i äventyrsbadet. Simhallen, tränings-och undervisningsbassängerna är öppna om vanligt och sommarbadet är öppet hela sommaren.

    Om du har frågor som du inte hittar svar på här, skriv dom gärna till oss på Facebook eller ring oss på 018-727 49 50