• I år börjar sommaren tidigare på Fyrishov!

  Med sommarpasset kan du bada så mycket du vill hela sommaren. I år börjar sommarpasset att gälla redan den 1 maj och gäller sedan hela sommaren fram till 31 augusti. Med Sommarpasset har du tillgång till sommarbad, simhall och undervisningsbassängen. Hela sommaren – från maj till och med augusti. Den här sommaren är äventyrsbassängen stängd eftersom vi är mitt i renoveringsarbetet av Äventyrsbadet. Renoveringen startar den 18/4 och beräknas att vara klar den 31/8.

  Bada så mycket du vill med Sommarpasset! Gäller 1/5 till 31/8!

  Med sommarpasset har du fri entré till badet. I Sommarpasset ingår också massor med aktiviteter här på Fyrishov. Hela sommaren kan du hänga med på både Friskis & Svettis utegympa och Zumban på utebadet. Under sommaren ordnar också Upsala Simsällskap simaktiviteter för simkunniga barn. En uppblåst hinderbana finns på plats på gräsmattan och för alla barn som vill ha lite extra äventyr och lek ordnar vi ledarledda aktiviteter och tävlingar varje dag hela sommarlovet. Och mycket annat.

  Sommarpasset köper du i Fyrishovs reception

  Sommarpasset finns att köpa i Fyrishovs reception. Säljstart den 1 maj! Priset är 375 för barn (4-15år) och 475.- för vuxna. Barn under 4 har fri entré.

  Välkommen till en härlig sommar med kul i poolen och sköna dagar i solen!