• Boka möhippa på relaxavdelningen

  Fyrishovs relaxbad är perfekt när det är dags för möhippa. Stanna hela dagen eller kom förbi några timmar och fixa till er innan ni fortsätter vidare.

  Avkoppling eller adrenalinkick – du väljer!

  Fyrishovs relaxbad har tre olika sorters bastu, en stor härlig bubbelpool och sköna vilstolar. Möjlighet till massage finns och vill ni höja pulsen en aning har ni tillgång till både äventyrsbadets vattenrutschbana och vattenströmmar och simhallens hopptorn. En garanterad adrenalinkick för den som vill och vågar.

  Spa-present med tyll till bruden

  För att underlätta er planering har vi två möhippepaket där relaxbad och ett spa-kit till alla i sällskapet ingår. Brudens present är fint inslaget och innehåller en hårinpackning från Lee Stafford och en skön ansiktsmask, så ni tillsammans kan ge bruden en skön och lyxig behandling. Välj pluspaketet så blir ni även serverade bubbel och snittar nere i serveringen.

  Paketpriser

  • Möhippepaketet

  Alla i sällskapet får relaxentré & ett litet Spa-kit. Brudens får en present i cellofanpåse med tyllband som innehåller en ansiktsmask, hårinpackning från Lee Stafford 200 ml samt det lilla Spa-kitet.

  Pris: 295 kronor per väninna – bruden ingår! Priset gäller när det är minst fyra väninnor i sällskapet. Inget strul med att dela på brudens kostnad!

  • Möhippepaketet – med bubbel och snittar.

  Förutom möhippepaketet som du kan läsa om här ovanför så serverar vi ett glas bubbel och tapas-snittar på terrassen i Äventyrsbadet. Vi bokar en särskild hörna för er och ni bestämmer själva vid bokning vilken tid ni vill bli serverade.

  Pris: 495 kronor per väninna – bruden ingår. Priset gäller när det är minst fyra väninnor i sällskapet. Den som önskar alkoholfritt betalar 440 kronor.

  Vad innehåller brudens present exakt?
  CocoLoco 200 ml Hårinpackning från Lee Stafford. En ansiktsmask Passionfruit, Spa-kit – Be Surprising – 4 Småflaskor a 25 ml samt liten tvål (Till alla deltagare)

  För mer information och bokning

  Ring 018-727 49 63 eller mejla oss på info@fyrishov.se

  För bokning av massage, klicka här.