• Priser Relax

  Vuxen 16 år+

  Pris

  Entré 150 kr
  Vardagar före kl. 14 105 kr
  10-kort** 1350 kr
  Periodkort 30 dagar***  725 kr
  Årskort Morgon**** 2595 kr
  Årskort*** 4895 kr
  Årskort Parkort*** (2 pers på samma adress) 6995 kr
  Kombikort Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis. Läs mer. Från 3750 kr
  I priserna ingår relaxbad och alla bassänger på Fyrishov. Glöm inte att ta med dig hänglås eller köp i kassan.

  **      Gäller 1 år från inköpsdatum
  ***    Gäller på Fyrishov och Gottsundabadet
  ****  Entré alla dagar före kl 09:00

  Alla priser inklusive moms. Med reservation för prisändringar.
  Entrébiljetterna gäller heldag och är giltiga samma dag du köper dem. 10-kort och årskort är giltiga ett år från inköpsdatum.

  Få en massage när du köper årskort

  Vid köp av årskort på relaxbadet ingår en valfri 25-minuters massage hos Uppsalaåsen Massageterapi & SPA, som ligger intill relaxbadet. Värde 450 kr.

  Bra att veta

  Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister. Även icke badande betalar entréavgift.

  Presentkort

  Ge bort ett skönt bad i relaxen till någon du tycker om eller ge hela familjen ett presentkort på äventyrsbadet. Presentkorten gäller både i Fyrishovs kassa och i kassan på Gottsundabadet. Du avgör själv värdet på presentkortet och vi tipsar gärna om du vill ha vår hjälp med förslag. Presentkorten kan du köpa i receptionen på Fyrishov och Gottsundabadet.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För kunder som kräver en viss märkning (projektnummer eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer.