Gottsundabadet

 • Priser Gottsundabadet

  Barn 0-3 år

  Fri entré

  Barn 4-15 år

  Enkelbiljett 30 kr
  10-kort* 250 kr
  Periodkort 30 dagar 125 kr
  Årskort 775 kr
  Årskort Kombi** 2095 kr

  Vuxen 16+

  Enkelbiljett 55 kr
  10-kort* 495 kr
  Periodkort 30 dagar 225 kr
  Årskort 1495 kr
  Årskort Morgon*** 955 kr
  Årskort Kombi** 2850 kr

  Microgrupp

  1 vuxen, 2 barn 95 kr

  Minigrupp

  2 vuxna, 2 barn 150 kr

  Skolbad

  Vardagar kl 08 – 16. Måste förbokas. 25 kr

  Priser inkl. moms. Med reservation för prisändringar.

  *      Gäller 1 år från inköpsdatum.
  **    Gäller även på Fyrishov.
  ***  Entré alla dagar före kl. 09, helger före kl. 12.

  Klicka här för gympriser >>

  Entrébiljetterna gäller heldag och är giltiga samma dag du köper dem. 10-kort och alla årskort är giltiga ett år från inköpsdatum.

  Bra att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 m. Den medföljande vuxne skall vara minst 18 år och simkunnig. Alla badgäster skall bära badkläder. Även icke badande betalar entréavgift. Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Fyrishov lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer.