Gottsundabadet

 • Priser Gottsundabadet

  Gottsundabadet
  Pris
  Barn 0-3 år
  EnkelbiljettFri entré
  Barn 4-15 år
  Enkelbiljett30 kr
  10-kort250 kr
  Periodkort 30 dagar125 kr
  Årskort775 kr
  Årskort Fyrishov & Gottsundabadet2195 kr
  Vuxen 16 år -
  Enkelbiljett60 kr
  10-kort540 kr
  Periodkort 30 dagar250 kr
  Årskort1595 kr
  Årskort Morgon*1095 kr
  Årskort Fyrishov & Gottsundabadet2995 kr
  Familjepris
  Microgrupp 1 vuxen + 2 barn100 kr
  Minigrupp 2 vuxna + 2 barn160 kr
  Övrigt
  Skolbad vardagar kl. 08-16. Måste förbokas.25 kr
  * Entré vardagar före kl. 09, helger före kl. 12.

  Klicka här för gympriser >>

  Entrébiljetterna gäller heldag och är giltiga samma dag du köper dem. 10-kort och alla årskort är giltiga ett år från inköpsdatum.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot ActiWayMin Friskvård och Wellnets kuponger.

  Bra att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 m. Den medföljande vuxne skall vara minst 18 år och simkunnig. Alla badgäster skall bära badkläder. Även icke badande betalar entréavgift. Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Fyrishov lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer.