Gottsundabadet

 • Aktiviteter på Gottsundabadet

  Härliga fredag

  Varje fredag kl. 18 dämpar vi belysningen i simhallen och sätter på lugn musik. Varva ner i den varma bubbelpoolen, unna dig några simlängder och prova gärna vår härliga ångbastu. Serveringen är öppen hela kvällen och erbjuder enklare mat och dryck. Härliga fredag är för dig som är 16 år eller äldre.

  Pooldisco Gottsundabadet

  Pooldisco – för hela familjen

  Varje lördag kl. 17-19 förvandlas hela Gottsundabadet till ett pooldisco för hela familjen. Blinkande lampor och glad musik strömmar från högtalarna. Ingen förbokning behövs – kom så många ni vill. Serveringen är öppen hela kvällen, här finns pizza, pannkaka, godis och dryck. Det är lätt att hålla uppsikt över barnen men vi rekommenderar att de är simkunniga. Pooldisco är även perfekt för klassfesten eller barnkalaset.

  Tjejmorgon

  På söndagar kl. 8-10 är det Tjejmorgon på Gottsundabadet. Då är bad och gym är öppet bara för tjejer, och alla barn upp till 6 år. Män och pojkar över 7 år är välkomna efter kl. 10. På Tjejmorgon har vi kvinnlig personal i bad och gym.

  Träna i vatten

  Träna i vatten har sommaruppehåll men startar på nytt onsdag 30 augusti.
  På onsdagar kl. 7.00-7.45 är det vattengympa i stora bassängen. Det här är rolig träning som passar alla. Träna kondition och styrka
  på det mest skonsamma sätt som finns – i vattnet! Pris 85 kr/pass eller gymkort. Du som har simkort lägger till 30 kr/pass.

  Badkalas

  På Gottsundabadets badkalas är det fritt fram att leka, busa, plaska och skratta så mycket man vill! Badkalasen passar barn från fyra år och uppåt. Kalastiden är två timmar och alla barn får godispåse. Badkalas kostar 675 kr för upp till tio barn och tio vuxna. Bjud på en riktig höjdarfest och ett glatt minne för hela familjen! >>Läs mer och boka här.