Gottsundabadet

 • Aktiviteter på Gottsundabadet

  Härliga fredag

  Varje fredag kl. 18 dämpar vi belysningen i simhallen och sätter på lugn musik. Varva ner i den varma bubbelpoolen, unna dig några simlängder och prova gärna vår härliga ångbastu. Serveringen är öppen hela kvällen och erbjuder enklare mat och dryck. Härliga fredag är för dig som är 16 år eller äldre.
  Entré 55 kronor

  Pooldisco

  Varje lördag kl. 18-20 förvandlas hela Gottsundabadet till ett häftigt pooldisco! Blinkande lampor och partymusik som dundrar från högtalarna. Ingen förbokning behövs – kom hur många ni vill. Serveringen håller självklart öppen hela kvällen. Här finns bland annat pizza, godis och olika drycker. Vi rekommenderar att man är simkunnig.
  Entré 30 kr per person upp till 15 år

  Tips:
   Pooldisco passar perfekt för klassfesten, som barnkalas, kompisgänget eller föreningen.

  Tjejmorgon

  På söndagar kl. 8-10 är det Tjejmorgon på Gottsundabadet. Då är bad och gym är öppet bara för tjejer, och alla barn upp till 6 år. Män och pojkar över 7 år är välkomna efter kl. 10. På Tjejmorgon har vi kvinnlig personal i bad och gym.

  Vattenträning

  På tisdagar kl. 7.45-8.30 är det vattengympa i stora bassängen. Det här är träning som passar alla, kondition och styrka på det mest skonsamma sätt som finns – i vattnet.

  85 kr/pass eller gymkort.  Du som har simkort lägger till 30 kr/pass.

  Sommaruppehåll. Vi återkommer när det närmar sig med dag och tid för höstens träningspass.