• Badkalas med Kaj Krokodil

  Äventyrsbadet är stängt för renovering 18 april till 31 augusti 2017. Även Relaxbadet är stängt på grund av arbeten i äventyrsbadet. Simhallen, tränings- och undervisningsbassängerna är öppna om vanligt och sommarbadet är öppet hela sommaren.

  Boka barnkalas hos oss, i äventyrsbadet, tillsammans med Kaj Krokodil! Kaj och kalasvärden startar kalaset med roliga vattenlekar i grunda bassängen. Efter avklarade uppdrag i vattnet delas Kajs badkalasmedalj ut och födelsedagsbarnet får även en unik pokal. Sedan är det dags för Kaj och alla barn att leta efter skattkistan. Barn trötta av bus behöver energi, gärna i form av marängsviss eller pannkaka. Kaj vinkar hejdå när kalasgänget slår sig ner vid kalasbordet. Efter kalasfikat är det bara att kasta sig i plurret igen om man vill, äventyrsbadet har öppet hela kvällen lång (till kl. 21 på söndagar).

  Pris & tider

  180 kr per barn vid bokning av minst 8 deltagare. Tillkommande barn 180 kr/st.
  Kalasen bokas på söndagar kl. 12, 13.30 eller 15 och passar bäst för
  barn ca 4-8 år.

  Skattkista_Kajs_Badkalas

  Detta ingår

  – Marängsviss eller pannkaka och saft.
  – Badkalasmedalj till alla barn.
  – Godispåse.
  – Kajs pokal till födelsedagsbarnet.
  – Kalasvärd.
  – Kaffe till de vuxna.
  – En vuxenentré per barn, barnen tar gärna med sig varsin vuxen som badvaktar. Vi har badvakter på plats men målsmän är ytterst ansvariga för barnets säkerhet.

  Skriv ut inbjudningskort (pdf-fil)

  Boka på 018-727 49 63, via formuläret nedan eller på info@fyrishov.se senast 5 dagar innan kalaset. Just nu har kalasen sommarlov, går att boka i september igen.

  På Gottsundabadet kan du också ordna ett roligt badkalas. Läs mer här!

 • Intresseanmälan Kajs Badkalas